CyberGhost donerar pengar till GlobalGiving

COVID-19-pandemin har lamslagit stora delar världen och det kommer krävas stora sociala och ekonomiska resurser för att bekämpa viruset. Oräkneliga företag, föreningar, organisationer och privatpersoner världen runt arbetar aktivt för att råda bot på situationen. Att situationen är kostnadstung för aktörerna i fråga betvivlar nog ingen – mediciner, skyddsutrustning, utvecklingskostnader, personalkostnader m.m. måste finansieras och därför är bidrag och donationer av stor vikt. Det är därför glädjande att läsa CyberGhosts senaste nyhet om sitt stöd i kampen mot Corona

Kortfattat innebär det att CyberGhost donerar 10 % av intäkterna från all försäljning som gjordes på företagets hemsida under mars månad. Donationen görs till hjälporganisationen GlobalGivings hjälpfond mot COVID-19. Summan kommer betalas ut i en engångssumma nu i april. Av allt att döma kommer de fortsätta med samma upplägg en tid framöver. 

I och med att många jobbar hemifrån under den här perioden ökar också internetanvändningen hos hushållen. I samband med det höjer CyberGhost ett varningens finger för att phishing och annan hackeraktivitet säkerligen ökar eftersom hackare drar nytta av den ökade trafiken. CyberGhost ger rådet att använda sunt förnuft när människor surfar. VPN-tjänster ger även skydd mot just dessa typer av hot. Se här för att hitta bästa VPN för dig.

Läs även: Recension av CyberGhost VPN.

Publicerad 2020-04-03

JämförVPN logo