Lansering av JämförVPN.se

Ny svensk jämförelsetjänst

Vi på Oakentech är stolta att presentera vår senaste tjänst: JämförVPN.se. Här hittar du de senaste nyheterna på VPN-marknaden, oberoende recensioner och annan intressant information om VPN som förhoppningsvis hjälper dig att hitta bästa VPN för just dig. 

JämförVPN.se har Sverige som utgångspunkt och utgår därför från en svensk VPN-användares perspektiv. Vi hoppas att vår lokala förankring skapar mervärde för våra läsare eftersom vi vill att du ska hitta den bästa VPN-tjänsten i Sverige. 

Flertalet av de andra liknande sidorna du kan hitta om ämnet är översättningar av utländska sidor, vilket gör att det lokala perspektivet riskerar att gå förlorat. Där hoppas vi kunna komplettera det befintliga utbudet. 

Vår tjänst är och kommer förbi gratis för dig som läser. Vi hoppas att du får stor nytta av den! 

Fler artiklar

Cyberghost bäst vpn i sverige

CyberGhost VPN Guide

CyberGhost Guide CyberGhost VPN Guide – Steg för steg 2021 Komplett genomgång av VPN-tjänsten CyberGhost. Lär dig hur du skapar ett konto på valfri enhet

Läs mer »
OVPN

OVPN vinner i domstol

OVPN vinner i domstol Vinst för OVPN JämförVPN har tidigare rapporterat om ett informationsföreläggande av Rättighetsalliansen mot VPN-tjänsten OVPN. Rättighetsalliansen ville på uppdrag av AB Svenska

Läs mer »

Populära VPN-tjänster

Vill du jämföra den här VPN-tjänsten med andra populära VPN-tjänster i Sverige kan du 

CyberGhost i Sverige

CyberGhost VPN

4.8/5
nordvpn-logo-mini

NordVPN

4.8/5

ExpressVPN

4.6/5