Om oss

Om JämförVPN.se

JämförVPN.se är en oberoende jämförelsesida som ägs och drivs av Oakentech AB. På webbplatsen publicerar vi guider, VPN-relaterade nyheter och framförallt våra egna recensioner av diverse VPN-tjänster. 

Våra recensioner skrivs helt av oss själva (utan utomstående skribenter) och utan inverkan av någon extern part. Har du någon fråga eller synpunkt på det vi skrivit är du välkommen att höra av dig. 

Vår tjänst är och kommer alltid vara gratis för våra användare. För att möjliggöra webbplatsens existens och finansiera dess utgifter utan att koppla på annonser har vi löst det genom att vi tar en provision från VPN-tjänsterna ifall du registrerar dig genom en av våra länkar. Det kostar dig ingenting extra och du betalar exakt samma summa som om du registrerar dig direkt hos VPN-tjänsten, men genom att använda våra länkar bidrar till att hålla webbplatsen vid liv. 

Om informationen på JämförVPN.se

Priser och annan fakta som presenteras i våra recensioner baseras på de uppgifter som angivits på respektive VPN-tjänsts egna webbplats. Vi gör vårt bästa för att hålla informationen på vår sida så aktuell som möjligt och genomför regelbundna faktakontroller för att säkerställa detta. 

Skulle det däremot finnas avvikelser i informationen är det den information som står angiven på VPN-leverantörens webbplats som gäller. 

Integritetspolicy

På JämförVPN.se är vi måna om datasäkerhet och din rätt till anonymitet. Vi sparar ingen data om dig som kan identifiera dig. Din kommunikation mellan din webbläsare och vår webbsida är krypterad via TLS.

Vill du läsa mer om vår integritetspolicy kan du göra det här