PureVPN
4.6/5
PureVPN
4.6/5
PureVPN
4.6/5

Om PUREVPN

4.6/5
Bolagsnamn: GZ Systems
Säte: Hong Kong
Grundat: 2006
Officiell e-mail: enquiry@purevpn.com

PureVPN är ett av de äldsta VPN-tjänsterna och ett av de största vad gäller servernätverk. De har servrar i över 140 länder och med 300.000 IP-adresser kan deras tjänst ge tillgång till alla tjänster som är geoblockerade. Tjänsten kan testas för bara $0,99.

Pris

6 månader: $8,33 per månad
1 månad: $10,95 per månad
7 dagar: $0,99
Aktuellt erbjudande: Nej

Om CyberGhost

4.6/5
Bolagsnamn:GZ Systems
Säte:Hong Kong
Grundat:2006
Officiell e-mail:enquiry@purevpn.com

PureVPN är ett av de äldsta VPN-tjänsterna och ett av de största vad gäller servernätverk. De har servrar i över 140 länder och med 300.000 IP-adresser kan deras tjänst ge tillgång till alla tjänster som är geoblockerade. Tjänsten kan testas för bara $0,99.

Pris

6 månader:$8.33 per månad
1 månad:$10.95 per månad
7 dagar:$0.99
Aktuellt erbjudande:Nej

Bra att veta om PureVPN

Antal länder med servrar i: 140
Sparar loggar: Nej
Kill Switch: Ja
Stöd för P2P: Ja
Tillgång till Netflix i USA: Ja
Annonsblockering: Ja
Antal enheter per licens: 10
Öppet köp: Ja
Erbjuder gratis testperiod: Nej

Stöd för bland annat

Bra att veta om PureVPN

Antal länder med servrar i: 140
Sparar loggar: Nej
Kill Switch: Ja
Stöd för P2P: Ja
Tillgång till Netflix i USA: Ja
Annonsblockering: Ja
Antal enheter per licens: 10
Öppet köp: Ja
Erbjuder gratis testperiod: Ja

Stöd för bland annat

PureVPN:s servrar

PureVPN täcker över 140 länder med sina 2000 servrar och 300 000 IP-adresser. Ett högre antal servrar innebär högre säkerhetsgrad, och fler länder innebär ökad åtkomst till innehåll. Relativt till andra tjänster erbjuder PureVPN ett bra antal av både.

PureVPN marknadsför sig själva att vara en tjänst med prioriteringar kring kund-säkerhet och internet-hastighet. De garanterar din sekretess med deras anonyma IP-adresser och det de kallar för “kryptering på militär-nivå” (256 Bit). Vidare nämner tjänsten att deras dedikerade servrar är optimerade för att nå en “ultrasnabb” hastighet.

807 av servrarna är lokaliserade i Europa, varav 24 servrar är installerade i Stockholm. Vid anslutning till en av servrarna döljs användarens riktiga IP-adress. Användaren får då en av PureVPN:s svenska IP adresser.

Säkerhet

PureVPN:s använder sig av 256-bitars kryptering för att skydda din data. Denna krypteringsteknik är uppkallad efter 256-bitars nyckelen den använder för att kryptera och dekryptera data eller filer. Det är en av de säkraste krypteringsalgoritm-metoderna idag.

Tjänsten har en funktion som tillåter användare att automatiskt sätta på VPN så snart de ansluter till ett osäkert WiFi.

PureVPN har en kill-switch funktion som är ytterligare ett säkerhetslager, en robust funktion som syftar till att förhindra din VPN-anslutning från oavsiktlig exponering av din verkliga IP.

PureVPN erbjuder det som kallas för delade tunnlar. Denna funktion tillåter användare att ange specifika parametrar för sina olika dataprogram. Exempelvis, du befinner dig i Sverige och vill besöka en av Japans centralbankers hemsida. Då kan du använda funktionen och byta IP-adress till en japansk, medan din lokala IP-adress bibehålls för alla andra dataprogram du har öppna.

Utom dessa standardtjänster erbjuder PureVPN 3 tilläggstjänster:

  1. Ett Port Forwarding-tillägg som ger dig ett extra lager av säkerhet för att hindra hackare från att utnyttja kryphål.
  2. Dedikerat IP-tillägg för personer som vill ha fullständig kontroll över deras online rykte.
  3. DDoS-skydd tillägg som kan besegra de mest komplexa DDoS-attackerna för det ultimata skyddet.

Om PureVPN:s priser

PureVPN:s utbud kan tecknas med tre olika bindningstider:

Du har alltid 31-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Enligt oss, då längre bindningstider väljs (12-24 månader) är PureVPN är en av de mer prisvärda VPN-tjänsterna.

Gratis testperiod

På PureVPN:s hemsida går det inte att testa tjänsten helt gratis. För 0.99 $ kan du testköra PureVPN i 7 dagar. Under dessa dagar kan du njuta av obegränsad tillgång till alla vanliga och betalda tilläggs funktioner. Om inga förändringar sker efter de första 7 dagarna börjar du automatiskt prenumerera på 1-års planen ($5,83 per månad).

Däremot, eftersom PureVPN har en pengarna-tillbaka-garanti finns det i praktiken en längre gratis testperiod. PureVPN:S garanti gäller i 31 dagar, vilket enligt oss ger användare tillräckligt med tid för att överväga om PureVPN är en passande tjänst. Kontakta kundtjänsten för att avbryta ditt abonnemang.

Du kan välja mellan att bara använda 31 dagarsperioden direkt och kombinera båda. Börja med 7 dagar för 0.99 $ och sedan avsluta prenumerationen efter ytterligare 31 dagar. Totalt 38 dagar för 0.99 $.

Kundtjänst

PureVPN har en kundtjänst som är öppen dygnet runt. Det går inte att ringa direkt, men det går att få kontakt med de på 4 olika sätt:

  1. Det är enklast och går utmärkt att använda sig av deras live chatt funktion. På PureVPN:s webbplats i botten av högra sidan ser du en grön Live Chat-knapp. Klicka på alternativet så öppnas en chatt. En kundrepresentant tilldelas dig och du kan börja förklara din fråga.
  2.  Kontakta dem via deras mail-adress.
  3. Kontakta de genom att skriva ett meddelande och skicka via deras via deras hemsida.
  4. Använda sig av deras supportcenter.
Du kan generera en biljett genom att logga in på PureVPN:s medlemsområde med dina uppgifter. En support-agent kommer att undersöka din fråga och återkomma.

Netflix amerikanska utbud med PureVPN

VPN-tjänsten möjliggör åtkomst, och ger dig tillgången, till de streamingtjänster som är blockerade inom olika regioner. PureVPN utlovar en säker, snabb och enkel VPN-tjänst för att du ska kunna streama på bästa sätt var du än är.

PureVPN är kompatibel med nästan alla typer av bärbara webb-enheter. VPN-tjänsten har appar för Windows, Apple, Linux, iOS och Android. Om du vill streama och njuta av obegränsad amerikansk Netflix, kan man ladda ner deras Chrome- och Firefox-tillägg.

PureVPN kallar sig för den mest pålitliga VPN-tjänsten för Netflix. Tjänsten jämför antal streaming serier mellan olika länder, med Netflix i USA som alltid toppar listorna.

Hur man ser på USA:s Netflix utbud

I den officiella videon från PureVPN demonstreras hur man använder deras tjänst för att se det amerikanska utbudet av Netflix.

Hur man ser på USA:s Netflix utbud

I den officiella videon från PureVPN demonstreras hur man använder deras thänst för att se det amerikanska utbudet av Netflix.

Särskilda funktioner

PureVPN har inga särskilda funktioner som står ut från mängden.

Sammanfattning av PureVPN

PureVPN är en VPN-tjänst som lägger ner stor vikt på kundens säkerhet och internet-hastighet. PureVPN är en tillförlitlig tjänst. De skyddar din data med avancerad 256 Bit kryptering och erbjuder ett högt antal servrar och IP-adresser.

Förutom allt detta erbjuder tjänsten även delade tunnlar, appar för alla typer av enheter, en ovanligt lång testa gratis period (31 dagar), 5 multi-inloggningar så du kan använda ett konto på 5 enheter samtidigt.

Slutgiltigt, PureVPN är en utmärkt VPN-tjänst med flertalet funktioner.