ZenMate VPN förbättrar sin tjänst

ZenMate VPN gick precis ut med en spännande nyhet där de presenterar ett par produktuppdateringar som verkligen stärker deras produkt och gör dem framträdande inom många områden. 

Fler länder att koppla upp dig mot. Fram till nu har ZenMate VPN haft aktiva servrar i 34 länder men från och med idag har de lagt till hela 40 länder till sin lista. Det innebär att du kan koppla upp dig i hela 74 länder!

Obegränsat med enheter per licens. Tidigare är det bara Surfshafk som har erbjudit sina kunder möjligheten att koppla upp sig från ett obegränsat antal enheter per licens men nu gäller samma sak för ZenMate. Innan låg gränsen på 5 enheter per licens.

Prisjusteringar. I samband med produktuppdateringarna  gjordes även prisjusteringar och det mest iögonfallande är ZenMates “Best Value”-erbjudande. Erbjudandet ger dig 80% rabatt på ordinarie pris på ett ettårsabonnemang där du även får 6 månader extra helt gratis. Månadskostnaden sänks från €10.99 till €2.22 vilket är väldigt lågt marknadsmässigt. Se erbjudandet här. 

Läs också: Recension av ZenMate VPN.

Publicerad 2020-03-25

JämförVPN logo