ZenMate VPN förbättrar sin tjänst

ZenMate VPN flyttar fram positionerna

ZenMate VPN gick precis ut med en spännande nyhet där de presenterar ett par produktuppdateringar som verkligen stärker deras produkt och gör dem framträdande inom många områden. 

Fler länder att koppla upp dig mot. Fram till nu har ZenMate VPN haft aktiva servrar i 34 länder men från och med idag har de lagt till hela 40 länder till sin lista. Det innebär att du kan koppla upp dig i hela 74 länder!

Obegränsat med enheter per licens. Tidigare är det bara Surfshafk som har erbjudit sina kunder möjligheten att koppla upp sig från ett obegränsat antal enheter per licens men nu gäller samma sak för ZenMate. Innan låg gränsen på 5 enheter per licens.

Prisjusteringar. I samband med produktuppdateringarna  gjordes även prisjusteringar och det mest iögonfallande är ZenMates ”Best Value”-erbjudande. Erbjudandet ger dig 80% rabatt på ordinarie pris på ett ettårsabonnemang där du även får 6 månader extra helt gratis. Månadskostnaden sänks från €10.99 till €2.22 vilket är väldigt lågt marknadsmässigt. Se erbjudandet här. 

Läs också: Recension av ZenMate VPN.

Fler artiklar

Cyberghost bäst vpn i sverige

CyberGhost VPN Guide

CyberGhost Guide CyberGhost VPN Guide – Steg för steg 2021 Komplett genomgång av VPN-tjänsten CyberGhost. Lär dig hur du skapar ett konto på valfri enhet

Läs mer »
OVPN

OVPN vinner i domstol

OVPN vinner i domstol Vinst för OVPN JämförVPN har tidigare rapporterat om ett informationsföreläggande av Rättighetsalliansen mot VPN-tjänsten OVPN. Rättighetsalliansen ville på uppdrag av AB Svenska

Läs mer »

Populära VPN-tjänster

Vill du jämföra den här VPN-tjänsten med andra populära VPN-tjänster i Sverige kan du 

CyberGhost i Sverige

CyberGhost VPN

4.8/5
nordvpn-logo-mini

NordVPN

4.8/5

ExpressVPN

4.6/5